Сайт Інформаційно-бібліографічного відділу є частиною бібліотечного порталу lib.kherson.ua
Новини
11.12.2017 07:04

Український всесвіт Квітки Цісик
Квітка Цісик... До недавнього часу ім’я цієї...

30.11.2017 08:45

"Про книжкові новинки і не лише про них...": 497-е засідання клубу книголюбів "Кобзар"
25 листопада 2017 року відбулося чергове, 497-е засідання...

16.11.2017 08:02

Уся правда про Холодний Яр: книги Юрія Горліс-Горського у Гончарівці
Той, хто вивчає історію, стає громадянином. Той,...



Галерея


Гість | Увійти
Версія для друку

Яловичина. Виробництво яловичини

1. Велігіна А. І. Ефективність виробництва яловичини в підприємствах Хмельницької області / А. І. Велігіна // Економіка АПК. - 2010. - № 7. - С. 53-56.
2. Вовк С. О. Задовільно чи відмінно. Торгово-ринкова оцінка якості яловичих туш за євростандартами / С. О. Вовк // Мясной бизнес. - 2006. - № 3. - С. 50.
3. Волошко В. Дієтичне, хоча й не кроляче… / В. Волошко  // Пропозиція. - 2004. - № 10. - С. 18-19.
4. Вплив колагенази на якість шинкових виробів з яловичини / Л. У. Войцехівська, О. М. Старчевой, В. Ю. Лизова, А. К. Башкірова // Вісник аграрної науки. - 2007. - № 12. - С. 64-67.
5. Гончарова К. В. Якість яловичини при використанні пелюшки в раціонах бугайців / К. В. Гончарова // Вісник аграрної науки. - 2008. - № 5. - С. 74-77.
6. Дегтярьов М. Якість м'яса великої рогатої худоби при фасціольозі різної ступені інвазії / М. Дегтярьов // Тваринництво України. - 2002. - № 4. - С. 20-21.
7. Економіка виробництва яловичини / за ред. Л. І. Касьянов, С. І. Михайлов та ін. - К. : Урожай, 1987. - 259 c.
8. Козир В. С. Інтенсифікація виробництва яловичини в Степу України / В. С. Козир. - Д. : Промінь, 1989. - 152 с.
9. Колесова Л. Мясо говядины в отрубах / Л. Колесова // Мясной бизнес. - 2008. - № 1. - С. 102-103.
10. Кормова база комплексів по виробництву молока і яловичини / за ред. І. П. Проскура. - К. : УРОЖАЙ, 1980. - 190 c.
11. Корнієнко Л. І. Якість м'яса молодняка великої рогатої худоби різних генотипів / Л. І. Корнієнко // Вісник аграрної науки. - 2002. - № 12. - С. 62-63.
12. Кравців Р. Й. Яке м'ясо цінніше? Функціонально-технологічні властивості яловичини, виробленої із застосуванням біологічно активних речовин / Р. Й. Кравців // Мясной бизнес. - 2006. - № 3. - С. 102-103.
13. Масенко О. М. Довідник начальника комплексу по виробництву яловичини / О. М. Масенко. - К. : УРОЖАЙ, 1990. - 172 c.
14. Надворняк Я. М. Аналіз беззбитковості у рентабельному виробництві яловичини / Я. М. Надворняк // Економіка АПК. - 2010. - № 9. - С. 37-39.
15. Одержання яловичини на Херсонщині : [про дослідж. ін-ту тваринництва степ. районів ім. М. Ф. Іванова "Асканія-Нова"] / В. Вороненко [и др.]  // Тваринництво України. - 2007. - № 6. - С. 8-11.
16. Оляднічук Н. В. Ефективність інноваційних технологій при виробництві яловичини / Н. В. Оляднічук // Економіка АПК. - 2008. - № 3. - С. 55-60.
17. Пасичный В. Н. Говядина определяет качество колбасных изделий / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2006. - № 3. - С. 98-101.
18. Славов В. Яловичина стає дедалі дефіцитнішою / В. Славов // Пропозиція. - 2008. - № 9. - С. 124-127.
19. Соболев Д. А. Модель впливу окремих факторів на рентабельність виробництва яловичини в Україні / Д. А. Соболев // Економіка АПК. - 2008. - № 9. - С. 36-40.
20. Убой и разделка крупного рогатого скота // Мясной бизнес. - 2007. - № 11. - С. 84-87.
21. Шкурин Г. Породні особливості формування якості яловичини / Г. Шкурин // Тваринництво України. - 2002. - № 3. - С. 10-12.
22. Якубчак О. М. Сучасні вимоги до яловичини та телятини / О. М. Якубчак // Мясной бизнес. - 2011. - № 4. - С. 70-71.

Довідка виконана 12.06.2012 . Виконавець Кисельова А.

Напишіть свій коментар
Ваше ім'я
E-mail (не буде опублікований)
* Текст повідомлення

Вхід