Сайт Інформаційно-бібліографічного відділу є частиною бібліотечного порталу lib.kherson.ua
Новини
25.09.2017 08:19

Вітаємо Ольгу Сак!
Бібліографічні семінари є продовженням славної бібліографічної...

14.09.2017 12:12

Візьми участь у лексикографічному флешмобі!
Яке прекрасне рідне слово! Воно – не світ, а...

13.09.2017 12:59

Роль Гончарівки у житті студентства
Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека...



Галерея


Гість | Увійти
Версія для друку
Наші публікації: ЕБ > Тематичні списки літератури > Технічні науки > Безалкогольні напої: ринок та виробництво

Безалкогольні напої: ринки та виробництво

1. Балашов В. Е. Техника и технология производства пива и безалкогольных напитков / В. Е. Балашов, В. В. Рудольф. - М. : Легкая и пищ. пром-сть, 1981. - 247 c.
2. Белінська Е. I. Нове в техніці і технології виробництва безалкогольних напоїв / Е I. Белінська, С. Д. Рабинович. - К. : Техніка, 1969. - 126 c.
3. Беседина Т. Искуссство делать "сладкую воду" : рынок безалкогольных газированных напитков / Т.  Беседина // Продукты питания. - 2008. - № 3. -  С. 42-47.
4. Дроздов А. И. Безалкогольные напитки функционального назначения  / А. И. Дроздов, К. И. Шапкина // Продукты & ингредиенты. - 2010. - № 7. -  С. 88-90.
5. Иванова Л. В. Напитки безалкогольные / Л. В. Иванова; ил. С. Груздова, ред. Т. Комзалова. - М. : Аурика, 1994. - 688 c.
6. Клименко Е. Полноводье или Best of the Best : великолепная двадцатка: рейтинг производителей БАН / Е.  Клименко // Продукты & ингредиенты. - 2010. - № 10. -  С. 74-78.
7. Коваль А. Приливы и отливы : состояние украинского рынка безалкогольных напитков / А.  Коваль // Продукты & ингредиенты. - 2010. - № 7. -  С. 82-86.
8. Коваль А. В десятку : рейтинг производителей БАН / А. Коваль // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 4. -  С. 46-48.
9. Коваль А. Водоворот : все, что мы знаем о рынке безалкогольных напитков / А. Коваль // Продукты & ингредиенты. - 2011. - № 4. -  С. 68-81.
10. Коваль А. На спор : все, что интересно о спортивных напитках / А. Коваль // Продукты & ингредиенты. - 2011. - № 8. -  С. 72-76.
11. Коваль А. Тише - воды!  / А. Коваль // Продукты & ингредиенты. - 2011. - № 7. -  С. 82-84.
12. Колесецкая Г. И. Секреты русского кваса / Г. И. Колесецкая, М. И. Лесовская // Химия в школе. - 2006. - № 6. -  С. 41-47.
13. Колесникова И. А. Ассортимент безалкогольных напитков / И. А. Колесникова, С. М. Ненахова. - К. : Урожай, 1991. - 238 c
14. Литовченко О. М. Медові напої України / О. М. Литовченко // Виноград. Вино. - № 4. -  С. 29-30.
15. Масленникова Е. В. Совершенствование развития и размещения пиво-безалкогольной промышленности / Е. В. Масленникова, О. В. Василенко. - М. : Агропромиздат, 1986. - 142 c.
16. Митюков А. Д. Безалкогольные напитки и коктейли / А. Д. Митюков, А.В. Руцкий. - Мн. : Ураджай, 1989. - 112 c.
17. Наливайко К. Збродження медового сусла для виготовлення ферментованих напоїв / К.  Наливайко, А.  Суярова // Харчова і переробна промисловість. - 2009. - № 11/12. -  С. 17-19.
18. Нетрадиційна тонізуюча сировина для виробництва безалкогольних напоїв // Харчова і переробна промисловість. - 2009. - № 9/10. -  С. 29-30.
19. Орлова Ж. И. Домашние безалкогольные напитки / Ж. И. Орлова. - М. : Агропромиздат, 1987. - 208 c.
20. Петрович О. Вдогонку за сладкими / О.  Петрович // Продукты питания. - 2006. - № 8. -  С. 20-22.
21. Петрович О. Негазированная прохлада : украинский рынок функциональных напитков / О.  Петрович // Продукты питания. - 2008. - № 4. -  С. 46-55.
22. Повышение стабильности пива и безалкогольных напитков путем применения микроволновой пастеризации / ред. В. А. Матисон. - М. : АГРОНИИТЭИПП, 1993. - 48 c.
23. Розрахунок продуктів бродильних виробництв, лікеро-горілчаних та безалкогольних напоїв : навч. посіб. для вузів харчової пром-сті. - К. : Вища шк., 1972. - 379 c.
24. Рудольф В. В. Производство безалкогольных напитков : Справочник / В. В. Рудольф, А. В. Орещенко, П. М. Яшнова. - СПб. : Профессия, 2000. - 356 c.
25. Рудольф В. В. Справочник мастера производства безалкогольных напитков / В. В. Рудольф, П. М. Яшнова, А. В. Орещенко. - М. : Агропромиздат, 1988. - 191 с.
26. Рынок в движении : [основные тренды мирового рынка напитков] // Продукты & ингредиенты. -2011. - № 6. -  С. 76-79.
27. Савінський С. В. Козак Бодун - натуральний антипохмілін  / С. В. Савінський // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 4. -  С. 62-63.
28. Складчиков В. Безалкогольные моря мелеют, но... : ниша безалкогольных напитков / В. Складчиков // Мир Продуктов. - 2012. - № 3. -  С. 50-52.
29. Тихомиров В. Г. Технология пивоваренного и безалкогольного производств : учеб. для студ. сред. спец. учеб. заведений / В. Г. Тихомиров. - М. : Колос, 1999. - 448 c.
30. Удодов С. Міні-індустрія: класифікація засобів виробництва безалкогольних та слабоалкогольних напоїв / С.  Удодов // Харчова і переробна промисловість. - 2009. - № 1. -  С. 13-15.
31. Яриш П. Пивобезалкогольна галузь і СОТ  / П.  Яриш // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 6. -  С. 3-5.

Довідка  виконана 10.06.2012. Виконавець Тягай А.

Вхід