Сайт Інформаційно-бібліографічного відділу є частиною бібліотечного порталу lib.kherson.ua
Новини
12.10.2017 10:39

Святитель Інокентій Херсонський – великий пастир Церкви
6 жовтня 2017 року після літніх канікул відбулося чергове...

10.10.2017 11:25

Історія мужності, братерства й самопожертви: презентація проекту ведучої "Радіо Свобода" Ірини Штогрін у бібліотеці
У суботу на позачергове засідання клубу любителів історії...

10.10.2017 06:20

Вивчаємо біоритми людини українською
Однією з найважливіших проблем сьогодення є здоров'я...



Галерея


Гість | Увійти
Версія для друку
Наші публікації: ЕБ > Тематичні списки літератури > Економічні науки > Технологія виробництва продуктів громадського харчування

Технологія виробництва продуктів громадського харчування

1. Абатуров П. В. Сладкие блюда и напитки. - М. : Экономика, 1972. - 144 с.
2. Азбука домашнього господарювання / Е. 0. Блажко, М. Й. Барановський, Д. М. Володарська та ін.; упоряд. Д. М. Володарська. - К. : Техніка, 1980. – 367 с.
3. Анфімова Н. К., Кулінарія / Н. К. Анфімова, Т. І. Захарова.  - М. : Економіка, 1987. - 272 с.
4.  Архипов А. П. Охрана труда и противопожарная защита на предприятиях общественного питания / А. П. Архипов, М. И. Файзулин. – М. : Экономика, 1975. – 176 с.
5. Баранов В. С. Технология производства продуктов общественного питання. - М. : Экономика, 1982. - 399 с.
6. Барановський В. А. Официант - бармен. - Ростов н/Д. : Феникс, 2000. – 320 с.
7. Бриджит Д. Приемы, торжества и банкеты. - Минск : Белфакеиздатгрупп, 1998.- 255 с.
8. Борисочкина Л. И. Производство рыбных кулинарных изделий и полуфабрикатов / Л. И. Борисочкина, А. В. Гудович. – М. : Агропромиздат, 1985. – 223 с.
9. Вищепан О. Г. Як консервувати овочі / О. Г. Вищепан, М. Є. Мельман, В. Ц. Швіліх. - К. : Держсільгоспвидав, УРСР, 1980. – 132 с.
10. Відшкодування матеріальної та моральної шкоди // Бюлетень законодавства і юридичної практики України. – 2004. - № 6. – 141-151.
11. Все об украинской кухне / сост. Д. Билык. - Донецк : ПКФ "БАО", 2000. – 352 с.
12. Губа Н. И. Овощи и фрукты на вашем столе. - К. : Урожай, 1984. - 344с.
13. Доцяк В. С. Українська кухня: технологія приготування страв. – К. : Вища шк., 1995. - 550 с.
14. Дудченко Л. И. Пряно-ароматические и пряно-вкусовые растения: справочник / Л. И. Дудченко, А. С. Козьяков, В. В. Крищенко. - К. : Наук.думка, 1989. – 304 с.
15. Замечательные уроки кулинарного искусства / сост. А. Похлебкина. - Донецк : ПКФ "БАО", 2000. – 224 с.
16. Здобнов А. Й. Эстетические требования к оформлению блюд : учеб. пособ. / А. Й. Здобнов, Н. И. Ковалев. - К. : Вища шк., 1989. - 126 с.
17. Золотая книга хорошого тона / пер. с фр. Н. Ф. Васильковой. - Смоленськ : Русич, 1999. - 368 с.
18. Искусство готовить. Часть 1. / под ред. О. О. Подолюк. - К. : Глобус, 1993. – 270 с.
19. Искусство готовить. Часть 2. / под ред. О. О. Подолюк. - К. : Глобус, 1993. - 287 с.
20. Кіросір Л. М. Традиційні українські страви / Л. М. Кіросір, В. П. Титаренко.  - Полтава : ПДПУ, 1999. – 120 с.
21. Книга о вкусной й здоровой пище / А. И. Опарин. - М. : Пищевая промышленность, 1965. – 448 с.
22. Ковалев Н.И. Овощные блюда / Н.И. Ковалев, И.И. Осипов. - М. : Зкономика, 1967. – 128 с.
23. Консервирование / сост. С. И. Литвиненко. - Донецк : Стакер, 1999. – 416 с.
24. Кравцов И. С. Домашнее консервирование й хранение пищевых продуктов. - Одеса : Маяк, 1968. – 336 с.
25. Кулинария / под ред. Л. Каганова. - М. : Торговая литература, 1980. – 404 с.
26. Лавренова Г. В. Специи и пряности. - Донецк : Стакер, 1999. – 368 с.
27. Лагутина Л. А. Блюда из сыра. Сборник кулинарных рецептов / Л. А. Лагутина, С. В. Лагутина. - Ростов н/Д. : Феникс, 2000. – 224 с.
28. Лагутина Л. А. Все о чае и о кофе. Сборник кулинарных рецептов / Л. А. Лагутина, С. В. Лагутина.  - Ростов н/Д. : Феникс, 2000. – 224 с.
29. Марцин В. С. Економіка торгівлі. – К., 2006. – 402 с.
30. Мезенова О. Я. Производство копченых пищевых продуктов / О. Я. Мезенова, И. Н. Ким, С. А. Бредихин.  – М. : «Колос», 2001. – 207 с.
31. Письменна О. П. Відшкодування шкоди, завданої внаслідок недоліків товарів (робіт, послуг) у системі зобов’язань за Цивільним кодексом України / О. П. Письменна // Митна справа. – 2006. - № 3. – С.93-97.
32. Пугач Я. М. Господарське законодавство / Я. М. Пугач, Л. М. Труфанова. – К., 2005. – 623 с.
33. Ростовський В. С. Теоретичні основи технології громадського харчування : особлива частина. – К. : Кондор, 2006. – 197 с.
34. Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : підручник / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов.  – К. : «Лібра», 2000. – 267 с.
35. Сметанки А.И. Блюда из морских рыб / А. И. Сметанки, О. С. Полковский. – К. : Реклама, 1978. - 159 с.
36. Товарознавство. Продовольчі товари : навч. посіб. – К. : Кондор, 2010. – 730 с.
37. Торговельна діяльність в Україні // Бюлетень законодавства і юридичної практики України. – 2002. - № 11. – С.3-446.
38. Шумило Г. І. Технологія приготування їжі : навч. посіб. / Г. І. Шумило. – К. : Кондор, 2006. – 504 с.

Довідка виконана 21.02.2014. Виконавець Федько Т.

05.10.2011 20:19
алексей

шумыло очень хорошая книга

22.10.2012 06:42
альона

хороший сайт

29.09.2014 15:43
ольга

Как же воспользоваться библиотекой? Не понятно.Очень надо учебник почитать под 38 номером.

30.09.2014 06:52
Бібліографи

Щоб почитати підручник, Вам потрібно записатися до бібліотеки.

28.07.2015 07:39
Татьяна

13 В С Доцяк технологія приготування їжі

 

Напишіть свій коментар
Ваше ім'я
E-mail (не буде опублікований)
* Текст повідомлення

Вхід