Усе було дуже смачно!

07.11.2017 12:10

Суботнє засідання клубу «Дивослово» було дуже смачним, а все тому, що було присвячене українській кухні. Народна кухня – це така ж культурна спадщина українського народу, як мова, література, мистецтво; це неоціненний здобуток, яким можна пишатися, який не слід забувати. Українська кухня складалася протягом віків і з давніх часів відзначалася різноманітністю страв, високими смаковими та поживними якостями. Більшість страв української кухні вирізняються складною рецептурою і складними комбінованими способами їх готування. Так, під час варіння борщу використовується до 20 складників.

Усі учасники клубу «Дивослово»  виявились справжніми поціновувачами української кухні, тому з задоволенням збагачували свою лексику з цієї теми. Для цього читали фрагмент твору Євгена Гуцала про те, як готується український борщ; вчили слова, які стосуються приготування їжі; описували картинки, на яких були зображені різні страви. Дивились відео з відомими кухарями, які презентували свої рецепти, і багато хто відразу ж записував їх. А також вчили скоромовки про вареники та боби, і навіть заспівали пісню «А мій милий вареничків хоче!».

Ось такі у нас цікаві та смачні заняття!

Наступного разу учасники клубу ділитимуться власними улюбленими рецептами. Тож приходьте до нас – не пожалкуєте!

Коментарі

Напишіть свій коментар

Календар подій

     1 2 3
4 5 6 7 8 910
111213 14 151617
18 19 20 21 2223 24
25 26 27 28 293031