Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів

Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів

  1. Баль-Прилипко Л.  Вдосконалення біотехнології солених м'ясних продуктів з використанням багатокомпонентних розсолів / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, Е. Старкова // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - N 5. - С. 4-9. - Бібліогр. наприкінці ст.
  2. Вербицкий С.  Б. Мясные полуфабрикаты / С. Б. Вербицкий // Мясной бизнес. - 2013. - N 8. - С. 66-78. - Библиогр. в конце ст.
  3. Веретинська І.  Фізико-хімічні показники модельних композицій котлет із використанням насіння льону / І. Веретинська, Н. Слободянюк // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - N 6. - С. 10-14. - Бібліогр. наприкінці ст.
  4. Використання каротиновмісної сировини в технології кулінарних напівфабрикатів з м'яса птиці / Д. М. Одарченко [и др.] // Молодий вчений. - 2016. - N 12.1 ч. 1. - С. 50-52 : табл. - Бібліогр. наприкінці ст.
  5. Використання рослинної сировини у виробництві м'ясних продуктів оздоровчо-профілактичного призначення / Ю. П. Крижова [и др.] // Мясной бизнес. - 2015. - N 11. - С. 20-26. - Бібліогр. наприкінці ст.
  6. Кишенько И. И. Использование криопротекторов в технологии мясных замороженных полуфабрикатов / И. И. Кишенько, Ю. П. Крыжова, А. И. Скачко // Мясной бизнес. - 2016. - N 8. - С. 30-34. - Библиогр. в конце ст.
  7. Кишенько И. И. Многофункциональные рассольные коллоидные системы для цельномышечных мясных продуктов из говядины / И. И. Кишенько, Ю. П. Крыжова, С. В. Стращенко // Мясной бизнес. - 2015. - N 5. - С. 24-26 ; № 6. - С. 28-30.
  8. Крамаренко Д. П. Дослідження харчової і біологічної цінності нового комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, О. О. Ревякіна // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Сер. Технічні науки - 2018. - N т. 29 5 ч. 3. - С. 33-37. - Бібліогр. наприкінці ст
  9. Крижова Ю. П. Удосконалення технології січених напівфабрикатів для профілактики йодо- та селенодефіциту / Ю. П. Крижова // Мясной бизнес. - 2010. - N1. - С. 30-37. - Бібліогр. у кінці ст.
  10. Лисенко Г. П. Сучасний стан і перспективи розвитку м'ясопереробної галузі / Г. П. Лисенко // Вісник аграрної науки. - 2017. - N 1. - С. 72-75. - Бібліогр. наприкінці ст.
  11. Лукомський Ю. О. Про перспективи і проблеми використання квасолі у виробництві січених напівфабрикатів / Ю. О. Лукомський, Л. В. Молоканова // Продукты & ингредиенты. - 2012. - N 7(авг.). - С. 58-59. - Бібліогр. наприкінці ст.
  12. Савинок О. Н. Свойства говядины, охлажденной одностадийным и трехстадийным способом / О. Н. Савинок // Мясной бизнес. - 2012. - N 9. - С. 73-75. - Библиогр. в конце ст.
  13. Старкова Е.  Багатокомпонентні розсоли у технології м'ясних продуктів / Е. Старкова // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - N 1/2. - С. 42-47. - Бібліогр. наприкінці ст.
  14. Сухенко Ю. Г. Структура і механічні властивості м'яса і м'ясопродуктів / Ю. Г. Сухенко, В. Ю. Сухенко // World Meat Technologies = М'ясні технології світу. - 2012. - N 2. - С. 23-27. - Бібліогр. наприкінці ст.
  15. Технологические нюансы производства мясных изделий эконом сегмента // Мясной бизнес. - 2017. - N 3. - С. 34-35.
  16. Холод Ю. Приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї : методична розробка уроку / Ю. Холод // Профтехосвіта. Сер., Шкільний світ. - 2012. - N 6. - С. 68-72 :
  17. Шаповал Н.  Соєва клітковина у січених напівфабрикатах / Н. Шаповал, О. Штонда // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - N 5. - С. 27-29. - Бібліогр. наприкінці ст.
  18. Шевченко І. І.   Активність води як показник якості та безпечності м'ясних продуктів / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова // Мясной бизнес. - 2018. - N 5. - С. 32-34. - Бібліогр. наприкінці ст.
  19. Шевченко І. І. Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова // Мясной бизнес. - 2018. - N 3. - С. 33-34. - Бібліогр. наприкінці ст.

Довідка виконана 12.03.2020. Виконавець Федько Т.

Календар подій

    12 3
4 5 6 7 8 910
1112 13 14 15 16 17
1819 20 21 22 23 24
25 26 27 282930